sponsorer.

 Utan våra sponsorer blir det ingen tävling!

pantaenius - huvudsponsor.

Pantaenius, vår stora specialist på båtförsäkringar! Med kunskap och internationalitet är Pantaenius-gruppen specialiserad på tre försäkringsområden: Företagsförsäkring, Båtförsäkring och Online Båtförsäkring. Läs mer på www.pantaenius.se

Arcona Yachts.

"Vi har alltid strävat efter att uppnå den optimala kombinationen av fartfylld och vinnande racing med avkopplande och naturnära cruising, det senare en investering i den egna familjen vars värde inte kan mätas i ekonomiska termer. En upplevelse som bara kan uppnås i en båt av hög kvalitet och där trygghet och säkerhet till sjöss utgör ledstjärnan." 
Läs mer på: http://www.arconayachts.se/

Båtmässan.

Trots namnet är Båtmässan inte bara en mässa för de redan båtfrälsta, utan också en mässa om livet i, vid och på vattnet. Du hittar också en Upplevelsehall som är späckad med spännande aktiviteter. Kom och testa segling, kajaking, Stand up paddling, radiostyrda båtar och mycket annat i "pröva på"-poolen, njut av god mat, eller heja fram vinnaren i Lilla Tjörn Runt Indoor Cup. Allt detta i en fantastisk västkustmiljö!
Läs mer på www.batmassan.se

Dockspot.

Dockspot grundades 2009 som ett resultat av en hög efterfrågan från båtgäster som ville planera och boka sin Båtsemester online. Dockspot gör attraktiva kustpärlor tillgängliga för alla båtgäster som vill ha en högkvalitativ semesterupplevelse! 
Läs mer på www.dockspot.com

fse robline.

"FSE Robline utvecklar produkter till din båt, där allt måste fungera perfekt oavsett om du seglar Americas Cup eller förtöjer din båt när västanvinden viner på västkusten! Receptet är enkelt – Vi utvecklar och tillverkar produkter som vi själva skall använda utan kompromisser."
​Läs mer på www.robship.se

LEWMAR.

Lewmar har ett brett program med produkter anpassade för den svenska marknaden. Lewmar gör även specialanpassade produkter.
​Läs mer på www.lewmar.com

Musselbaren.

Upplevelser och äventyr med fokus på blåmusslan i all sin enkelhet. Med restaurang-, bar och olika båtturer sträcker sig verksamheten från Lyckornas anrika kurortsmiljö till en vidunderlig utsikt från de rosa klipporna på Smögen i historiska matfotspår på Kleven.
​Läs mer på www.musselbaren.se/

north sails.

North Sails – Köp Gennakrar, Spinnakrar och 3Di… Slitstyrka och prestanda, för alla storlekar! Med flera olika modeller finns det allt en som passar dina behov!
​Läs mer på www.northsails.se

Ramirent.

"Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet."
Läs mer på ramirent.se

Seasea.

SeaSea båttillbehör är Nordens största butikskedja för båttillbehör. Tillsammans gör vi båtlivet! 
www.seasea.se

Smögens fiskauktion.

Smögens fiskauktion levererar färsk fångst från havet med distribution över hela Sverige och även utomlands.
http://www.smogens-fiskauktion.com