sponsorer.

 Utan våra sponsorer blir det ingen tävling!

pantaenius - huvudsponsor.

Pantaenius, vår stora specialist på båtförsäkringar! Med kunskap och internationalitet är Pantaenius-gruppen specialiserad på tre försäkringsområden: Företagsförsäkring, Båtförsäkring och Online Båtförsäkring. Läs mer på www.pantaenius.se

YP / BLÅKLÄDER.

YP Yrkesbutiker är ditt lokala yrkes-och profilföretag. Vi ingår i samma ägargrupp som BLÅKLÄDER. I våra välsorterade butiker finns kompetent personal för att guida dig rätt och vill du hellre handla via din personliga webbutik löser vi det smidigt. Vill du och ditt företag synas rätt kan vi erbjuda både tryck och broderi. Vi är specialister på dig och din säkerhet inom både yrkeskläder, skyddsutrustning såsom skor, handskar, personliga skyddutrustning och profilprodukter. I våra butiker hittar du de bästa produkterna för dig och ditt företag, våra varumärken är BLÅKLÄDER, Sievi, Skydda och många fler märken. 
https://yp.se/

Arcona Yachts.

"Vi har alltid strävat efter att uppnå den optimala kombinationen av fartfylld och vinnande racing med avkopplande och naturnära cruising, det senare en investering i den egna familjen vars värde inte kan mätas i ekonomiska termer. En upplevelse som bara kan uppnås i en båt av hög kvalitet och där trygghet och säkerhet till sjöss utgör ledstjärnan." 
Läs mer på: http://www.arconayachts.se/

Liros

Tågvirkesleverantören LIROS grundades av familjen Rosenberger för 165 år sedan. Det är ingen tillfällighet att LIROS - tågvirke används i Olympiska Spelen, i America’s Cup i Volvo Ocean Race i Match Tour worldwide och i många andra sammanhang där det är världsstjärnor och professionella seglare som själva väljer den finaste utrustning de kan tänka sig.
www.lirosropes.se

north sails.

North Sails – Köp Gennakrar, Spinnakrar och 3Di… Slitstyrka och prestanda, för alla storlekar! Med flera olika modeller finns det allt en som passar dina behov!
​Läs mer på www.northsails.se

Vasaboden.

Vasaboden grundades 1982 och har sedan dess levererat idrottspriser och profilprodukter till kunder runt om i Sverige.
https://www.vasaboden.se

UDDEVALLA Turism.

Uddevalla Turistcenter driver gästhamnen vid Södra kajen med gästhamnsservice i centrala Uddevalla. Där finns ca 35 båtplatser, dusch, toalett, tillgänglighetsanpassad toalett och tvättstuga. Det finns också tillgång till el, trådlös internetuppkoppling och vatten vid bryggan.  Hamnen är ca 3 meter djup. Sjötapp med drivmedel finns 500 meter väster om gästhamnsservicen.
www.uddevalla.com